About me

 

DSC_0279
Me, Miia-Tatjaana, Ethnology MA, blogger and Personal Trainer

You think adventure is dangerous? Try routine, it’s lethal! 

Or is it? I look at my daily life as one huge adventure. There are only things to wonder and appreciate, nothing is only black or white or good or bad. It’s all about balance and reasoning.

In culture studies, like ethnology, I think the best part is that you get to find out how differently it is possible to think, act and live. It is the science of living, the normal everyday life and the times when we think nothing happens.  That gives me a unique edge as a personal trainer. I can dig deep in the routines, ways to think and understand my clients as a part of culture and society. Too often we think about only the training, compare it to others and their ways to train and we forget that one size won’t fit for all.

Welcome to find your size with me!

**************************************************

Seikkailu vaarallista? Kokeile rutiinia, se on tappavaa.

Vai onko? Elämä on mielestäni seikkailu, jossa asioista voi olla vain kiitollinen tai ihmeissään. Mikään ei ole pelkästään mustavalkoista ja hyvää tai huonoa, vaan kyse on tasapainosta ja merkityksistä.

Kulttuurintutkimuksessa kuten etnologiassa on mielestäni parasta se, että huomaa kuinka eri tavalla samaa asiaa voidaan ajatella, kuinka eri tavoilla sitä voidaan toteutttaa ja kuinka eri tavoilla sen voi sisällyttää elämäänsä. Etnologia on arkisen elämän ja niiden hetkien tiedettä, joissa ei mielestämme tapahdu mitään erityistä. Personal Trainerille näkökulma on erittäin spesiaali, sillä näen paitsi treenaajan ja asiakkaan, näen samalla osan kulttuuria ja yhteiskuntaa. Osaan kaivaa ruutiineja syvemmälle, ymmärtää ajattelutapojen erilaisuutta. Liian usein yritämme treenata kuten joku muu, liian usein vertaamme elämäämme jonkun toisen elämään ja yritämme ujuttautua yhden koon pukuun, jollaista ei ole olemassakaan.

Tervetuloa etsimään omaa kokoasi kanssani.

 

 

 

 

 

 

Jätä kommentti